Short-cuts til mine sider:

30. okt. 2012

NÆSTEN

færdig med tegningerne til bogprojektet! Næsten klar til at vise de skønne kvinder i Smuksak hvad jeg kunne tænke mig at få i kommision i deres lækre butik. Næsten totalt motiveret til at lægge mit liv om og blive sund og energisk! Næsten klar til at tage hul på årets juleprojekter og næsten klar til ungernes fødselsdage (hhv. 3 & 5 år ... wow!)!

Det er bestemt ikke en kedelig periode i mit liv!! :-)

Ha' en fantastisk dag!!

20. okt. 2012

Livsstil!

Denne weekend tilbringer jeg på Livsstilscenteret i Brædstrup! Det er 2. gang jeg er hér udaf ialt 3.
Målet med opholdet er at ændre livsstil, blive bedre til at spise sundt og at lære at få mere bevægelse/motion ind i hverdagen!
Jeg er omgivet af fantastiske mennesker med det samme mål, og nogle ualmindeligt dygtige behandlere!

Hvis du læser dette, og tænker at det kan være noget for dig, så kig på stedets hjemmeside og/eller henvend dig til egen læge, som skal give dig en henvisning!
Opholdene er helt gratis, og tæller som en indlæggelse.

Ha' en lækker weekend! :-)


14. okt. 2012

På mit bord ...

Har der stået akvarelfarver og ligget viskelæder-fnuller det meste af weekenden! Jeg er nemlig godt igang med at rentegne og farvelægge illustrationer til bogprojektet! Det er SÅ spændende, men samtidig sindsoprivende, og en af de oplevelser som man nyder at være midt i, men samtidig bare gerne vil have overstået ... Hvis det giver mening!




Weekenden synger på sidste vers, og nu vil jeg gå ind og bygge LEGO med David! Ha' en skøn aften!

1. okt. 2012

Se lige ham hér!!

Sådan ser man ud når man er på vej i børnehave før ALLERFØRSTE gang! Og mindst lige så glad - omend lidt mere træt - ser man ud når man bliver hentet igen, hele 5½ time senere!!


Min dejlige Adam er nemlig tilsyneladende et naturtalent som børnehavebarn, og moderens hjertebanken og bekymring dagen igennem er på smukkeste vist gjort til skamme!

Hvor er jeg stolt og glad!

Related Posts with Thumbnails